Gerçek Para Kazandıran Oyunlar 2022

Günümüzde online oyunlar son derece sevilen oyun seçenekleri arasında yer almaktadır. Hem eğlenceli vakit geçirebileceğiniz hem de para kazanabileceğiniz oyun seçenekleri arasında birçok alternatif bulunmaktadır. Bu oyunlara katılmak için üyelik işlemlerinizi yapmanız büyük bir önem taşımaktadır. Gerçek Para Kazandıran Oyunlar arasından en iyi seçenekleri tercih ederek keyifli zaman geçirirken bir yandan da para kazanabilirsiniz. Bu oyunlardan para kazanabilmenin birçok farklı türü bulunur.


Gerçek Para Kazandıran Oyunların Listesi

Para Kazandıran Oyunlar ile kazanç elde etmek istiyorsanız iyi gelir getiren bir oyun seçmeniz gerekir. Bu oyunlarda karakter geliştirerek ya da iyi itemler oluşturarak para kazanabilirsiniz. Bazen oyun içi kullanılan sanal paralar toplayarak bu paraları başka oyunculara satmak da para kazanmanızı sağlamaktadır. Gerçek para kazanmak istiyorsanız öncelikle en iyi oyunları tercih etmeniz gerekmektedir. Bu oyunlar arasında şunları saymak mümkündür:

Counter Strıke Global Offensıve Oyunu

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından birisi de CS:GO oyunudur. Bu oyunu oynamak istiyorsanız ilk olarak oyuna giriş yapmalı ve iyi bir karakter geliştirmelisiniz. Günümüzde bu oyundan çok ciddi anlamda para kazanan kişiler bulunmaktadır. Bu oyun aksiyon oyunları arasında yer alıyor. Bir savaş oyunu olması dünya genelinde ve Türkiye’de birçok kişi bu oyunu oynayarak iyi kazançlar elde edebiliyor. Başarılı bir rütbeniz varsa hesabınız da son derece değerli hale gelir.

Bunların yanında her 5- 10 bölüm arasında oyun oynadığınızda oyun içerisinde parasal değeri olan birçok oyun parçası kazanırsınız. Bu parçalar oyun içerisinde çok değerli olduğundan oyun içi alım satım işlemleri yapılabilmektedir. Örnek vermek gerekir ise oyunda META bıçaklar son derece değerlidir. Bu bıçakların değeri çok yüksek olduğundan kişiler iyi gelir elde etme imanı buluyor. Oldukça yüksek para kazanan oyuncuların olduğu Counter Strıke Global Offensıve oyununa Gerçek Para Kazandıran Oyunlar listemizde yer vermesek olmazdı.

League of Legends Oyunu

Dünya genelinde en fazla oynanan oyunlar arasında yer alır. LOL da para kazanılan oyunlardan biridir. Oyunda çok iyi seviyelere ulaştığınızda rahatlıkla para kazanabiliyorsunuz. Ancak bu seviyelere ulaşmak sanıldığı kadar kolay değil. Yüksek seviyelere geldiğinizde oyunda çok iyi oyun için parçalar kazanma şansınız bulunuyor. Bu parçaları diğer oyunculara satarak para kazanma şansınız bulunuyor.

Bununla birlikte oyunda çok farklı para kazanma teknikleri bulunuyor. Hemen herkesin oynayabileceği bu oyunda keyifli zaman geçirerek bir yandan da kendi harçlığınızı çıkaracak düzeyde para kazanma avantajı elde edebilirsiniz. LOL oyunu kadın ve erkek birçok kişinin oynamaktan keyif aldığı oyunlar arasındadır. Son derece eğlenceli olan bu oyun farklı fikirlerle kişilerin para kazanmasına olanak tanıyan oyunlar arasında yer alıyor. Bu sebeple Gerçek Para Kazandıran Oyunlar listemize League of Legends oyununu da ekledik.

DOTA 2

DOTA 2 oyunu ile para kazanmak da mümkündür. Günümüzde oyunlardan para kazanmak isteyen kişilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Ciddi anlamda bir rekabet ortamı olan bu oyunda para kazanmak istiyorsanız mutlaka oyunda iyi bir başarı elde etmeniz gerekiyor. Aynı zamanda Steam üzerinden oynanan bir oyundur. Bu oyunu ilk olarak ücretsiz sürüm üzerinde oynayarak kendinizi değerlendirmeye alabilirsiniz.

Bunların yanında DOTA 2 ile para kazanmak istiyorsanız günde en az 6- 7 saatinizi oyunun başında geçirmeniz gerekiyor. Valve oyunları arasında yer alan DOTA 2 içerisinde oynadıkça kutular elde ediyorsunuz. Bu kutuların en düşükleri bile bazen çok iyi bir paraya satılabiliyor. Bunlarla birlikte oyun içerisindeki turnuvalara katılarak da para kazanma imkanı bulabilirsiniz. Turnuvalara katılımlarda ancak birtakım şartlar bulunuyor. Bu şartları karşılıyorsanız katılım başvurusu yapabiliyorsunuz. Ancak bilmeniz gereken bu turnuvalara oyundaki en iyi diğer 100- 200 oyuncunun da katılıyor olduğudur. Sizin de bunlardan biri olmanız son derece önemli detaylar arasında yer alıyor.

Playerunknown’s Battlegrounds

Pubg olarak da bilinen bu oyun son dönemin en popüler oyunları arasında yer alıyor. 2017 senesinde rağmen milyonlarca kişi tarafından oynanmaya başlanmış ve son derece tercih edilen bir oyun durumuna gelmiştir. Steam aracılığı ile indirilen bu oyunda çok çeşitli hediyeler kazanma şansınız bulunuyor. Bu hediyeleri de yine Steam Pazar ortamında iyi bir paraya satabilirsiniz. Oyun son derece yüksek standartlardadır.

Beklentilere yanıt veren bu oyunda birçok kişi para kazanma imkanı buluyor. Mobil Para Kazandıran Oyunlar içerisinde en iyiler arasında yer alıyor olması tercih edilebilirliğini de her geçen gün daha da artırmaktadır. Bu oyunda 100 kişilik bir takım içerisinde uçaktan bir adaya atlamanız gerekiyor. Sonra da hayatta kalma mücadelesi vererek oyunu kazanmalısınız. Gerçek Para Kazandıran Oyunlar listemizde yer verdiğimiz bu efsane oyun ile güzel paralar kazanmanız mümkün.

DEPTH

En ilginç oyunlar arasında yer alan DEPTH oyunu her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Her geçen gün daha da popüler hale gelmesi bu oyunda para kazanma olanaklarını da genişletiyor. Steam aracılığı ile oynanan bu oyunda çok başarılı ödüller kazanma imkanı bulunuyor. Bu ödülleri daha sonra Steam pazarında satma imkanı bulunuyor. Ancak oyunda bu ödülleri kazanmak için çok iyi bir oyuncu olmanız gerekiyor. Sonrasında para kazanma imkanlarınızı değerlendirmeye alabilirsiniz. Gerçek Para Kazandıran Oyunlar listemizde DEPTH oyununa da yer verdik.

H1Z1

Para Kazandıran Oyunlar arasında birçok alternatif bulunuyor. Bu alternatiflerin her biri kendi içerisinde oldukça yüksek standartlarda oyunlardır. En çok tercih edilen oyun türlerinden birisi de H1Z1 oyunudur. Bu oyun çok fazla oyuncusu olan ve oldukça eğlenceli online oyunlar arasında yer alıyor. Zombilere karşı çarpışılan bu oyunda savaştan sağ bir şekilde çıkmaya çalışıyorsunuz.

Oyun içerisinde para kazanmanıza olanak tanıyan birçok farklı hediye sistemi bulunuyor. Bu hediyeleri kazandığınızda ihtiyacı olan başka oyunculara satma imkanınız bulunuyor. Bununla birlikte çok ciddi oranda paralar kazandıran ödül türleri de bulunuyor. Sizlere verilen ödülleri Steam pazarlarında diğer oyunculara satabilirsiniz. Dilerseniz başka oyun parçaları ile takas işlemi de yapabilirsiniz. H1Z1 oyunu en çok tercih edilen para kazandıran oyunlar arasında yer alıyor.

RUST

RUST oyunu 2003 senesinde piyasaya sürülmüş olan bir oyundur. Bu oyunda hayatta kalma felsefesi hakimdir. Oyun karakterinizin karşısına çok zorlu görevler çıkıyor ve siz de bu görevleri aşarak oyunda hediyeler kazanmaya çalışıyorsunuz. Aştığınız zorluk derecesine göre karakterinizi güçlendirmeniz gerekiyor. Başarılı olmak için becerilerinizi çok iyi bir şekilde geliştirmeniz gerekiyor. Bunun yanında pahalıya satılan eşyaları da kazanma avantajınız oluyor. RUST son yıllarda birçok kişi tarafından para kazanma amacı ile oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Beklentilere yanıt veren bu oyunda oldukça keyifli zaman geçirme avantajı elde edebilirsiniz.

TEAM FORTRESS 2

TEAM FORTRESS 2 oyunu son derece eğlenceli oyun türleri arasında yer alıyor. Valve tarafından piyasaya sürülen bu oyun nişancılık üzerine tasarlanan oyunlardan biridir. Oyunda bir takıma dahil oluyorsunuz ve bu takımın da başarılı olması için mücadele veriyorsunuz. Eğer 3 ya da 4 kişi ile bir ekip kurarsanız oyundan çok ciddi paralar kazanma imkanı elde edebilirsiniz. Gerçek para kazananların olduğu Team Fortress 2 oyununu da Gerçek Para Kazandıran Oyunlar listemize ekledik.

Oyunda kazandığınız her parçayı ya da hediyeyi yine Steam pazarında satabilme imkanınız oluyor. Bunun yanında becerilerinizin yüksek olması için mutlaka takım arkadaşlarınızın da başarılı olması gerekiyor. Bunların yanında oyuna hakim olmak, kuralları bilmek ve hızlı olmak da oyun başarısını etkileyen en önemli unsurlar arasında yer alıyor.


 


Halı Nasıl Yıkanır? Evde Halı Silme Suyuna Ne Konur?

Umarız bu konu size oyun oynarkengerçek para nasıl kazanılır konusunda sizlere kılavuz olmuştur.